Professionals / Verwijzers

Soms gaat het niet goed thuis. Opgroeiende kinderen die onbereikbaar en onhandelbaar zijn, ouders die zich geen raad weten. In een dergelijke situatie zijn er binnen een gezin meestal veel vragen. Wat is er aan de hand? Is er sprake van een licht verstandelijke beperking of autisme? Hoe moeten we dit aanpakken? Bij wie kunnen we terecht? Komt het nog goed? Vaak is er al een hulptraject gestart, maar zijn er nog steeds problemen. In zo’n situatie heeft een gezin deskundige hulp nodig.

Bent u verwijzer of andere zorgprofessional? Komen deze vragen ook op u af en zoekt u naar een oplossing voor een cliënt? Dan vindt u in Gastenhof een betrouwbare partner! Samen met gemeenten, verwijzers, scholen en andere stichtingen die ook onderdeel uitmaken van Koraal biedt Gastenhof een compleet en samenhangend zorg- en ondersteuningsaanbod, gericht op jeugdigen en gezinnen.

Gastenhof is in Limburg het enige specialistisch orthopedagogisch behandelinstituut voor hulpverlening aan jeugdigen met een licht verstandelijke beperking en bijkomende ernstige complexe zorgvragen. In onze hulpverlening staat de mens altijd centraal. Al onze behandelingen zijn erop gericht om de jeugdige actief te laten deelnemen aan de samenleving. Wij bieden bij voorkeur ambulante hulp en - als het thuis echt niet meer gaat - ook 24-uurs behandeling.

Wij geloven dat persoonlijk contact de beste antwoorden biedt. Dus heeft u een vraag aan onze artsen, psychologen, orthopedagogen of andere professionals? Wilt u van gedachten wisselen over een specifiek probleem? Neem dan zeker contact op met ons Cliëntenbureau.
 

Deel deze pagina op